Prvim sudjelovanjem u maškarama korisnici Udruge „Jaglac“, njihovi roditelji, volonteri i voditelji, više su nego zadovoljni i zahvalni organizatorima i sugrađanima koji su svojim donacijama na humanitarnom Balu pod maskama omogućili izgradnju pristupne rampe na staroj školi u Novoj Jošavi, koju je udruga dobila na korištenje.

„Vesela i ugodna atmosfera tijekom cijele večeri rasplesala je naše korisnike koji su uživali u maskenbalu, a osvajanje prve nagrade za grupnu masku 101 Dalmatinac i put u Mađarsku, njihovo je veselje dovelo do vrhunca“, rekla je predsjednica udruge Đurđa Šimatović. Uz predsjednicu Šimatović, zadovoljstvo sudjelovanjem na Balu pod maskama ne krije ni koordinatorica programskih aktivnosti u udruzi Lidija Stojković, koja zahvaljuje Udruzi umirovljenika, Plivačkom klubu, GD Crvenog križa, Udruzi „Pčelica“, ŽRK Orahovica i Lovačkoj udruzi, koje su dale doprinos svojim sudjelovanjem ili pripremom krafni, kolača i čobanca, kako bi se prikupilo što više donacija. Te večeri je udruzi „Jaglac“ donirano 4.230,46 kuna. Iz udruge „Jaglac“, zahvala je upućena i sponzorima, Putničkoj agenciji „Ortran“, Gostionici „Sport“, Restoranu „Ružica“, Vinima Patkoš i Agro selu.

„Naš mladi tim u Gradskoj upravi, organiziranjem svake manifestacije pokazuje da je spreman odraditi posao na zadovoljstvo sugrađana, a tako je bilo i s organiziranjem Bala pod maskama humanitarnog karaktera“, rekla je gradonačelnica Ana-Marija Petin. „Moje zadovoljstvo je još veće, kada znam da je ostvaren naš cilj, a on je bio, pomoći korisnicima u udruzi „Jaglac“ i to ne samo materijalno, prikupljanjem donacija, već pozivom da nam se pridruže u maskenbalu i provedu s nama tu večer. Još jednom im čestitam na osvojenoj nagradi i želim lijep provod u Mađarskoj“, zaključila je gradonačelnica Petin. (G.J.V.)

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Bal pod maskama 2019.

Maskare2019

Uredovni dan gradonačelnice

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2019.

Proračun za 2019. u malom

Proracun u malom 2017 kopija

Financiranje sportskih udruga

javni poziv 2019 300x125

Zajednica sportskih udruga

ZUSGO logo1

EU projekt: Ne dvoji - odvoji

NeDvojiOdvoji

PROCJENA RIZIKA Orahovica

Privatnost i zaštita osobnih podataka

zastita osobnih podataka GDPR

VideoGalerija

smjestaj

Lokalni program za mlade 2018. - 2021.

LPM PAUK Banner

Fiber Optics02

GospodarenjeOtpadom

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

Strategija

 

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 54 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 500

Jučer 401

Ovaj tjedan 1192

Ovaj mjesec 6963

Ukupno 1953126