Mladi i maleni vatrogasci u nedjelju, 28. siječnja, odigravanjem III kola vatrogasne lige VZ Orahovica nastavili su svoje natjecanje, a domaćin je bilo DVD Nova Jošava. Dobrodošlicu natjecateljima i navijačima poželjeli su predsjednik, zapovjednik i tajnik društva, Željko Mihalek, Damir Malij i Željko Čačinović, a u pravila igre natjecatelje je uputio zapovjednik VZ Orahovica Robert Orina. Zadovoljstvo održavanjem vatrogasnih igara izrekla je i u Novoj Jošavi orahovačka gradonačelnica Ana-Marija Petin, koja je poželjela svima sreću u natjecanju.

Uz djecu, svoje umijeće u vatrogasnim igrama pokazali su i njihovi voditelji, što je natjecanje pretvorilo u pravu atrakciju.

Spretnost i sreća i ovoga puta bili su na strani vodeće ekipe, pa je nakon odigravanja, u ukupnom poretku DVD Nova Jošava i dalje vodeće sa 71 bodom, DVD Dolci druga ekipa ima 70 bodova a prva ekipa DVD Dolci 67 bodova.

Voditelji ekipa također su dali sve od sebe kako bi postigli što bolji rezultat, a po završetku III kola, u ukupnom poretku, na prvom mjestu je DVD Dolci 2, na drugom DVD Orahovica 3 i na trećem mjestu DVD Orahovica 2.

Predsjednik društva Mihalek i zapovjednik Malij, iskoristili su nazočnost gradonačelnice Petin i uputili ju u stanje sredstava i vatrogasne opreme. Ukazali su da je DVD Nova Jošava, uz Crkvare i Dolce društvo, koje ima potrebu za ulaganjem u obnovu ili nabavu opreme, a prvenstveno je potrebno kompletirati odore i staviti u funkciju vatrogasnu cisternu. Gradonačelnica Petin je nakon upoznavanja sa stanjem opreme kazala: „Sasvim je jasno da sva vatrogasna društva moraju zadovoljiti standarde i zakonske uvjete za rad i po pitanju interventnih odora i opreme. Budući da znam da imamo još društava koja su izrazila potrebu za investiranjem u obnovu ili popravak sredstava i opreme, Grad je u proračunu povećao iznos za vatrogastvo koji za ovu godinu iznosi više od pola milijuna kuna. Zajedno sa svojim suradnicima, smatrala sam da je to najbolji način da se u okviru Vatrogasne zajednice Orahovica rasporede sredstva prema prioritetima i potrebama“, zaključila je gradonačelnica Ana-Marija Petin. (G.J.V.)

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

Fišijada 2018.

VinskaKraljica2018

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2018.

Ne dvoji - odvoji

NeDvojiOdvoji

Proracun u malom 2017 kopija

Privatnost i zaštita osobnih podataka

zastita osobnih podataka GDPR

VideoGalerija

smjestaj

Fiber Optics02

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

GospodarenjeOtpadom

Strategija

 

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

kamere park

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 33 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 65

Jučer 475

Ovaj tjedan 3076

Ovaj mjesec 12849

Ukupno 1904290