2018 01 29 OtvorenjeBlagajne001

Danas je prigodnim okupljanjem direktora Gradskih trgovačkih društava Papuk d.o.o. , Papuk plin i Papuk voda, Bojana  Dadasovića i tehničkog direktora Zdravka Dijakovića, gradonačelnice grada Orahovice Ana-Marije Petin, njezinog zamjenika Dalibora Fofonjke, predsjednika Gradskog vijeća Radoje Medenice, pročelnice JUO Grada Marije Šafer, načelnika općine Zdenci Tomislava Durmića i nekolicine gradskih vijećnika, u prostorima nove Gradske blagajne, obilježen službeni početak rada.

Zahvaljujući gostima na dolasku, direktor Bojan Dadasović  kazao je da:

- „u rekordno kratkom roku prostor u središtu grada  smo uredili, opremili  i dali građanima na korištenje, za plaćanje računa za komunalne usluge. Ovo je tek jedan od novih segmenata za koje smo se opredijelili u našem poslovanju, a uz postojeću uslugu plaćanja računa za usluge naših društava i to bez naknade, uskoro ćemo  ponuditi i plaćanje  svih drugih računa s barkodom uz nešto nižu naknadu od one koju nude drugi. Suradnja između Grada i Trgovačkih društava je izvrsna, imamo apsolutnu podršku u svim našim projektima, a ovo je samo početak daljnjih aktivnosti i projekata koje ćemo u nadolazećem razdoblju prezentirati“, - zaključio je direktor Dadasović.

Gradonačelnica Ana-Marija Petin, naglasila je dobru suradnju poduzeća s Gradom i općinama koje su suvlasnici poduzeća i dodala:

- „a  bit će još i bolja jer ovo je prvi korak predizbornog obećanja aktualne vlasti, da će usluga, ne samo komunalnog, već i drugih gradskih  poduzeća biti dostupnija građanima i da ćemo učiniti sve da naši građani imaju znatno kvalitetnije uvjete za život nego do sada. Gradska blagajna u središtu grada  to zasigurno je, u odnosu na dosadašnje mjesto plaćanja, a kako smo čuli, uskoro  će početi primati i druge račune s bar kodom, uz minimalnu naknadu. Sa sigurnošću govorim da ćemo našim građanima u buduće ponuditi još kvalitetnije usluge nego su bile do sada“, - zaključila je gradonačelnica Petin zahvaljujući gradskom poduzeću na brzo obavljenom kvalitetnom poslu. (G.J.V.)

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

Fišijada 2018.

VinskaKraljica2018

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2018.

Ne dvoji - odvoji

NeDvojiOdvoji

Proracun u malom 2017 kopija

Privatnost i zaštita osobnih podataka

zastita osobnih podataka GDPR

VideoGalerija

smjestaj

Fiber Optics02

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

GospodarenjeOtpadom

Strategija

 

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

kamere park

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 28 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 65

Jučer 475

Ovaj tjedan 3076

Ovaj mjesec 12849

Ukupno 1904290