2018 01 28 UtakmicaZivota000

Vlasnika projekta “Utakmica života” Ivana Rukavinu, danas je primila gradonačelnica Orahovice Ana-Marija Petin sa svojim najbližim suradnicima, zamjenikom Dalibor Fofonjkom, pročelnicom Marijom Šafer te Lanom Jurkin.

U jednosatnom razgovoru, Ivan Rukavina, v upoznao je čelnike Grada Orahovice o projektu, koji će već narednog tjedna zaokupirati Hrvatsku televizijsku javnost. Iako se u Hrvatskoj javnosti već nekoliko dana priča o Utakmici života, vlasnici projekta zakopčani su do grla I o detaljima još uvije ne žele pričati:
– Ono što sam vidio danas u Orahovici ostavilo je bez teksta. Ovaj Grad i njezino vodstvo zaslužilo je da ova priča krene iz Orahovice, grada u kojem je moj partner na projektu, Danijel Pranjić, krenuo u nogometni svijet. Oduševljen sam mladom gradskom ekipom, koja se spremna odmah uhvatiti u koštac s tako velikim projektom, i biti nama na usluzi. Nakon još jednog razgovora, odlučit ćemo što je najbolje za projekt. Ono što sada mogu reći jest da prva selekcija našeg projekta kreće iz Orahovice – rekao je vlasnik projekta Ivan Rukavina.

Gradonačelnica Orahovice Ana-Marija Petin, upoznala je Rukavinu s Orahovicom, smještajnim kapacitetima, ali i spremnošću da bude domaćin ovom golemom projektu:

– Drago mi je što smo održali danas tako dobar konstruktivni razgovor. Ono šo me veseli jest da je nakon prijema u gradskoj upravi prije nekoliko mjeseci, naš Danijel Pranjić, inače suvlasnik projekta, već počeo ostvarivati svoja obećanja vezana uz Orahovicu. Ne smijemo puno pričati o projektu ali za Orahovicu je ovo “Utakmica života”. Mi smo spremni uhvatiti se u koštac sa svim obvezama i zadaćama koji nas očekuju u ovom projektu, i stoga odmah se zahvaljujem i Ivanu i našem Danijelu na pruženoj ruci. Nećemo razočarati – kratko je kazala gradonačelnica Petin.

Ivan Rukavina posjetio je potom i Centar za edukaciju GD CK Osijek u Orahovici, gdje ga je primila upraviteljica Centra Marlena Brstilo, da bi na kraju posjetio i stadion Papuka, gdje je prve nogometne korake, načinio i njegov partner u projektu Danijel Pranjić.

Utakmica života kreće iz Orahovice……….

(www.radioorahovica.hr)

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

Fišijada 2018.

VinskaKraljica2018

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2018.

Ne dvoji - odvoji

NeDvojiOdvoji

Proracun u malom 2017 kopija

Privatnost i zaštita osobnih podataka

zastita osobnih podataka GDPR

VideoGalerija

smjestaj

Fiber Optics02

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

GospodarenjeOtpadom

Strategija

 

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

kamere park

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 115 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 65

Jučer 475

Ovaj tjedan 3076

Ovaj mjesec 12849

Ukupno 1904290