2018 01 26 SkolaNogometa008

U petak 26. siječnja 2018. godine u hotelu Dukat održana je redovna izvještajna skupština Škole nogometa Papuk koju je predvodilo radno predsjedništvo u sastavu Tonino Rađenović kao predsjednik te Tanja Maričić i Dario krmpotić kao članovi.

Izvješća o radu pročitao je predsjednik škole nogometa Dario Krmpotić, a pojedinačna izvješća po skupinama voditelji skupina Tanja Maričić za početnike, Danijel Jurlina i Tonino Rađenović.

Predsjednik škole Krmpotić predložio je i pročitao izmjene statuta zbog potrebe da se isprave neke točke koje su se tijekom godina rada škole pokazale kao nepotrebne ili da se dodaju nove, a također je i upravni odbor smanjen s 11 članova na 9.

Predsjednik je također pročitao i financijsko izvješće za 2017. te plan rada i financijski plan za 2018. godinu.

Nazočne je između ostalih gostiju pozdravio i zamjenik gradonačelnice Dalibor Fofonjka koji je spomenuo izgradnju atletske staze za koju je predsjednik škole postavio pitanje da li će se izgraditi na pomoćnim terenima koje škola koristi, a zmjenik Fofonjka odgovorio da staza neće biti tamo izgrađena zbog premalog prostora već je pronađeno novo adekvatno mjesto za nju. Pohvalio je zamjenik i suradnju škole nogometa s nogometnim klubom Papuk, te kako će nova gradska vlast raditi na tome da se ulože znatnija sredstva u sport nego što je to bilo do sada i da se još više radi s djecom kako bi se dobilo što više kvalitetnih sportaša.

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

Fišijada 2018.

VinskaKraljica2018

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2018.

Ne dvoji - odvoji

NeDvojiOdvoji

Proracun u malom 2017 kopija

Privatnost i zaštita osobnih podataka

zastita osobnih podataka GDPR

VideoGalerija

smjestaj

Fiber Optics02

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

GospodarenjeOtpadom

Strategija

 

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

kamere park

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 49 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 342

Jučer 691

Ovaj tjedan 2423

Ovaj mjesec 12196

Ukupno 1903637