2018 01 26 SkolaNogometa008

U petak 26. siječnja 2018. godine u hotelu Dukat održana je redovna izvještajna skupština Škole nogometa Papuk koju je predvodilo radno predsjedništvo u sastavu Tonino Rađenović kao predsjednik te Tanja Maričić i Dario krmpotić kao članovi.

Izvješća o radu pročitao je predsjednik škole nogometa Dario Krmpotić, a pojedinačna izvješća po skupinama voditelji skupina Tanja Maričić za početnike, Danijel Jurlina i Tonino Rađenović.

Predsjednik škole Krmpotić predložio je i pročitao izmjene statuta zbog potrebe da se isprave neke točke koje su se tijekom godina rada škole pokazale kao nepotrebne ili da se dodaju nove, a također je i upravni odbor smanjen s 11 članova na 9.

Predsjednik je također pročitao i financijsko izvješće za 2017. te plan rada i financijski plan za 2018. godinu.

Nazočne je između ostalih gostiju pozdravio i zamjenik gradonačelnice Dalibor Fofonjka koji je spomenuo izgradnju atletske staze za koju je predsjednik škole postavio pitanje da li će se izgraditi na pomoćnim terenima koje škola koristi, a zmjenik Fofonjka odgovorio da staza neće biti tamo izgrađena zbog premalog prostora već je pronađeno novo adekvatno mjesto za nju. Pohvalio je zamjenik i suradnju škole nogometa s nogometnim klubom Papuk, te kako će nova gradska vlast raditi na tome da se ulože znatnija sredstva u sport nego što je to bilo do sada i da se još više radi s djecom kako bi se dobilo što više kvalitetnih sportaša.

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2018.

Pretraživanje

smjestaj

Proracun u malom 2017 kopija

VideoGalerija

Fiber Optics02

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

GospodarenjeOtpadom

Strategija

 

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

kamere park

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 82 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 652

Jučer 640

Ovaj tjedan 6692

Ovaj mjesec 19962

Ukupno 1761493