2018 01 10 Lijecnici002

Zdravstvena zaštita  postala je dostupnija svim građanima koji su upućeni na orahovački Dom zdravlja. Višemjesečne aktivnosti gradonačelnice Ana-Marije Petin, kojima je dokazivala nadležnim ustanovama da i stanovnici orahovačkog područja  imaju pravo na veći standard u zdravstvu, rezultirale su redovnim dolaskom liječnika specijalista iz Opće bolnice Virovitica.

Prema za sada iskazanim potrebama pacijenata, koji se u Domu zdravlja upisuju za pregled,  u mjesecu siječnju  oba liječnika, dr. med. spec. internist, subspec. gastroenterolog Simić i dr. med. spec. urolog Karlović, imaju dva radna dana u orahovačkom Domu zdravlja. Pacijenti saznanje o točnim datumima rada liječnika specijalista dobivaju kod svog obiteljskog liječnika kada podižu i uputnicu za specijalistički pregled.

Grad Orahovica je ove godine za javne potrebe u zdravstvu odredio ukupno 110.000,00 kuna proračunskog novca, od kojih je 60.000,00 kuna namijenjeno za sufinanciranje specijalističko-konzilijarne zdravstvene zaštite. Iznosom od 50.000,00 kuna Grad u 2018. godini sufinancira rad hitne medicinske pomoći. (G.J.V.)

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

Proračun za 2019. u malom

Proracun u malom 2017 kopija

EU projekt: Ne dvoji - odvoji

NeDvojiOdvoji

PROCJENA RIZIKA Orahovica

Privatnost i zaštita osobnih podataka

zastita osobnih podataka GDPR

VideoGalerija

smjestaj

Fiber Optics02

GospodarenjeOtpadom

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

Javna rasprava - lokalni program za mlade

LPM PAUK Banner

Strategija

 

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 329 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 23

Jučer 237

Ovaj tjedan 2246

Ovaj mjesec 7183

Ukupno 1941461