2018 01 05 DonacijaRacunala002

Na inicijativu predsjednice Udruge za zaštitu i promicanje ljudskih prava „Putokaz“ i vijećnice Gradskog vijeća Grada Orahovice, Suzane Đebro Maričić, organiziran je projekt donacije računala djeci iz socijalno ugroženih obitelji s područja bivše općine Orahovica što uz Orahovicu i prigradska naselja još obuhvaća i mjesta općina Crnac, Čačinci i Zdenci.

Računala su donacija grada Orahovice, a gospođa Đebro Maričić, koja je ujedno i profesorica toj djeci u Orahovačkoj srednjoj školi Stjepan Ivšić, rekla je kako će računala biti od velike pomoći i puno značiti za djecu jer su iz obitelji koja nemaju sredstava za nabavu računala koja su u današnje vrijeme informatičkog napretka sastavni dio svakog doma te će im pomoći i u obrazovanju.

Gradonačelnica grada Orahovice Ana - Marija Petin prihvatila je ovu ideju te se zahvalila Suzani i svima koji su pomogli u ovom projektu:

- „Ova donacija je pokazatelj kako se nova gradska vlast brine o svim svojim građanima pa i onim najmlađima. Nadam se da će ova računala biti od pomoći djeci koja pohađaju našu srednju školu Stjepan Ivšić.“ – rekla je gradonačelnica.

2018 01 05 DonacijaRacunala005

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

Pretraživanje

smjestaj

Proracun u malom 2017 kopija

VideoGalerija

Fiber Optics02

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

GospodarenjeOtpadom

Strategija

 

Javni poziv za udruge 2017. - Rezultati

Javni poziv udrugama 2017

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

Virtualna šetnja Orahovicom

virtualnasetnja

kamere park

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 67 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 18

Jučer 737

Ovaj tjedan 4543

Ovaj mjesec 17843

Ukupno 1730809