2017 12 29 Rukomet006

U petak 29. prosinca su redovnu godišnju Skupštinu održali članovi RK Orahovica. Skupštini su osim, gotovo svih prvotimaca, te njihovog trenera Zorana Ugljanca, nazočile i predstavnice kadetske momčadi, te novoustrojene ekipe kadetkinja, a Skupštinu su pozdravili i orahovačka gradonačelnica Ana Marija Petin, te Darko Žužak, zamjenik župana Virovitičko-podravskog.

Predsjednik kluba Samir Šahinović, podnoseći izvješće o radu za proteklu godinu, kazao je kako je sezona 2016./2017. bila sezona konsolidacije kluba, kako u radu s prvom ekipom tako i u daljnjem poboljšanju rada s najmlađim članovima.

- „U sezonu smo krenuli s istim igrački kadrom uz poneko pojačanje, da bi na koncu uz kvalitetan rad osvojili drugo mjesto, što nam je donijelo poziv za Igranje u Drugoj ligi. Stvorili smo i kadetsku momčad, koja se već natječe, no nedostaje nam kvantiteta, jer bez mladih, nema prve momčadi i budućnosti kluba. Prije mjesec dana oformili smo i žensku kadetsku ekipu, a ja se madam da ćemo do proljeća uspjeti ubaciti u koju od liga ali van konkurencije.“ - rekao je Šahinović zaključivši kako mu je drago da je sezona završena pozitivno bez dugova niti po jednoj osnovi, što je potvrdilo i izvješće tajnika-blagajnika Alena Šahinovića.

Trener Zoran Ugljanac kazao je kako je klub preuzeo u sezoni 2016./2017., rekavši kako je cilj za prvu sezonu bio ispunjen.

- „Imali smo par kikseva, i samo zato nismo osvojili naslov prvaka, ali drugo mjesto bilo je dovoljno da smo danas tu gdje jesmo. U toj sezoni osvojili smo bodova, kao nikada do tada. Kroz momčad je prošlo dosta mladih igrača, i oni su danas okosnica kadetske ekipe. Broj aktivnosti bio je oko 120, a kruna svega toga bila je utakmica s Nexeom u Orahovici.“ - kazao je Ugljanac, zaključivši kako polusezona u Drugoj ligi nije bili na visini jer su , obveze prema poslu i školi igrača, bile nepremostivi problemi.

Nazočna na Skupštini, gradonačelnica Petin, pohvalila je rad RK Orahovica, rekavši kako joj je rukomet posebno drag sport:

- „Moja djeca su u rukometu, i zato taj sport nosim u srcu.Pomno pratim rad svakog sportskog kluba pa tako I Vaš. Čestitam na radu I trudu svima od igrača, čelnika kluba pa do igračica koje su došle u klub. Znate da su donacije za sport u narednoj godini povećane i svakako da će jedan dio tog novčanog kolača pripasti i Vama. Nadam se da ćete uspjeti izboriti ostanak u Drugoj ligi, koju Orahovica a i vaš klub, zaslužuju. Grad će vam biti od pomoći, pa ćemo zajedno pokušati rukomet u Orahovici podići na još veću razinu.“ - rekla je gradonačelnica Petin.  (www.radioorahovica.com)

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

Proračun za 2019. u malom

Proracun u malom 2017 kopija

EU projekt: Ne dvoji - odvoji

NeDvojiOdvoji

PROCJENA RIZIKA Orahovica

Privatnost i zaštita osobnih podataka

zastita osobnih podataka GDPR

VideoGalerija

smjestaj

Fiber Optics02

GospodarenjeOtpadom

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

Javna rasprava - lokalni program za mlade

LPM PAUK Banner

Strategija

 

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 301 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 23

Jučer 237

Ovaj tjedan 2246

Ovaj mjesec 7183

Ukupno 1941461