2017 12 24 Hajduk005

Po deveti puta u nizu, svečano je bilo u središtu Orahovice na Badnjak. U organizaciji DP Hajduka Orahovica, a u sklopu “Adventske čarolije”, te pod generalnim pokroviteljstvom Grada Orahovica, održan je Badnji doručak. Miris pečenih srdela i kuhanog vina, širili su se središtem grada, a hajdučka pjesma i ovoga je puta, slučajne prolaznike, dozvala na bokun pečene ribe i gutljaj toplog kuhanog vina. U dva sata, koliko su se družili orahovački članovi DP Hajduka, podijeli su sugrađanima 15 kilograma pečenih srdela i 15 litara kuhanog vina:

Ovo nam je deveti puta da smo na današnji Badnji dan počastili naše sugrađane vinom i ribom. Ambijent adventa je prekrasan, vrijeme nas je poslužilo i sve je bilo na visini. Obožavam ove naše akcije, kada s malo sredstava možemo usrećiti naše građane, ali i naše članove – rekao je dopredsjednik udruge DP Hajduka Orahovica Tomislav Maričić.

Pečene srdele svojim je sugrađanima s orahovačkog hajdučkog štanda podijelila i gradonačelnica Ana Marija Petin, a u njezinoj pratnji bio je I predsjednik GV Orahovice Radoja Medenica:

I ovaj puta pokazalo se da su naši Hajdukovci vrhunski organizatori. Po deveti puta počaste svoje sugrađane i ovo je zaista prelijepa gesta. Osjećala sam se ugodno u društvu ovih mladih ljudi koji tako ludo vole svoj klub, grad Split, ali i grad u kojem žive. Nakon što sam vidjela kako su odradili Otvaranje turističke sezone, shvatila sam, da su oni vrlo bitni za društveni život našeg grada. Učinit ćemo sve kako bi i daje podržavali rad ove Udruge, jer momci to zaslužuju – rekla je orahovačku gradonačelnica Ana Marija Petin. (www.radioorahovica.hr)

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

Proračun za 2019. u malom

Proracun u malom 2017 kopija

EU projekt: Ne dvoji - odvoji

NeDvojiOdvoji

PROCJENA RIZIKA Orahovica

Privatnost i zaštita osobnih podataka

zastita osobnih podataka GDPR

VideoGalerija

smjestaj

Fiber Optics02

GospodarenjeOtpadom

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

Javna rasprava - lokalni program za mlade

LPM PAUK Banner

Strategija

 

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 321 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 23

Jučer 237

Ovaj tjedan 2246

Ovaj mjesec 7183

Ukupno 1941461