2017 11 11 MartinjskaZabava004

U organizaciji Udruge voćara i vinogradara Orahovica, a povodom blagdana svetog Martina, u hotelu Dukat je održana martinjska zabava uz tradicionalno krštenje mladog vina. Članovi Udruge i građani Orahovice te članove KUD-a Crkvari u uvodu je pozdravila predsjednica orahovačkih voćara i vinogradara Romi Suk Barić:

- „Došao nam je blagdan koji mi vinari i vinogradari dugo iščekujemo pošto smo naporno radili cijelu godinu. Nakon berbe koja je na zadovoljstvo većine došla dosta rano ove godine, a grožđe bilo vrhunske kvalitete, proizveli smo mošt i sada kada se taj mošt pretvorio u mlado vino došao je dan kada održavamo tradicionalno krštenje mladog vina, a tako i naša zabava koju već godinama održavamo. Zahvaljujem se zamjeniku gradonačelnice što je u svom pretrpanom rasporedu našao vremena da nam se večeras pridruži“ – rekla je predsjednica Romi.

- „Baš sam nedavno gledao predstavu Ivice Grgurića na Youtubu kako kao biskup krsti vino i moram reći da je bio odličan. Zahvaljujem na pozivu i želim vam svima što bolje rezultate u proizvodnji vina, a i da se ovdje večeras svi dobro zabavimo dugo u noć“ – rekao je zamjenik gradonačelnica Dalibor Fofonjka.

Biskup, kojeg je i ove godine odlično utjelovio Ivan Grgurić svečano je krstio mlado vino uz oduševljenje prisutnih. Potom je vino degustirano i jednoglasno prihvaćeno kao spremno za grlo. (T.P.)

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2018.

smjestaj

Proracun u malom 2017 kopija

VideoGalerija

Fiber Optics02

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

GospodarenjeOtpadom

Strategija

 

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

kamere park

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 612 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 182

Jučer 832

Ovaj tjedan 1014

Ovaj mjesec 11482

Ukupno 1848127