2017 11 11 MartinjskaZabava004

U organizaciji Udruge voćara i vinogradara Orahovica, a povodom blagdana svetog Martina, u hotelu Dukat je održana martinjska zabava uz tradicionalno krštenje mladog vina. Članovi Udruge i građani Orahovice te članove KUD-a Crkvari u uvodu je pozdravila predsjednica orahovačkih voćara i vinogradara Romi Suk Barić:

- „Došao nam je blagdan koji mi vinari i vinogradari dugo iščekujemo pošto smo naporno radili cijelu godinu. Nakon berbe koja je na zadovoljstvo većine došla dosta rano ove godine, a grožđe bilo vrhunske kvalitete, proizveli smo mošt i sada kada se taj mošt pretvorio u mlado vino došao je dan kada održavamo tradicionalno krštenje mladog vina, a tako i naša zabava koju već godinama održavamo. Zahvaljujem se zamjeniku gradonačelnice što je u svom pretrpanom rasporedu našao vremena da nam se večeras pridruži“ – rekla je predsjednica Romi.

- „Baš sam nedavno gledao predstavu Ivice Grgurića na Youtubu kako kao biskup krsti vino i moram reći da je bio odličan. Zahvaljujem na pozivu i želim vam svima što bolje rezultate u proizvodnji vina, a i da se ovdje večeras svi dobro zabavimo dugo u noć“ – rekao je zamjenik gradonačelnica Dalibor Fofonjka.

Biskup, kojeg je i ove godine odlično utjelovio Ivan Grgurić svečano je krstio mlado vino uz oduševljenje prisutnih. Potom je vino degustirano i jednoglasno prihvaćeno kao spremno za grlo. (T.P.)

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

Fišijada 2018.

VinskaKraljica2018

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2018.

Ne dvoji - odvoji

NeDvojiOdvoji

Proracun u malom 2017 kopija

Privatnost i zaštita osobnih podataka

zastita osobnih podataka GDPR

VideoGalerija

smjestaj

Fiber Optics02

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

GospodarenjeOtpadom

Strategija

 

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

kamere park

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 23 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 342

Jučer 691

Ovaj tjedan 2423

Ovaj mjesec 12196

Ukupno 1903637