Grad  Orahovica i Turistička zajednica  grada Orahovice, sutra,  28. listopada za sve sugrađane  i posjetitelje, organiziraju  manifestaciju 10. Dani kestena i vina, poznatu i popularnu Orahovačku  kestenijadu.

Proizvođači  vina, voćari i proizvođači meda  iz Orahovice i susjednih općina i gradova,  na središnjem gradskom trgu, prezentirat će  i prodavati posjetiteljima svoje proizvode,  a ove godine učenici kuhari  orahovačke Srednje škole, pripremit će  petnaestmetarsku roladu od kestena, koja će, od 17,00 sati,  biti besplatno dijeljena svim posjetiteljima i sudionicima kestenijade. 

Za pečenje kestena  bit će zaduženi  orahovački planinari,  a početak  subotnjeg   jesenskog druženja najavljen je za 14 sati.

Organizatori su se pobrinuli za  raznovrsne sadržaje koji će posjetiteljima kestenijadu učiniti još privlačnijom. Mališani dječjeg vrtića „Palčić“ pokazat će svoje plesne korake,  sudionike kestenijade i goste zabavit će polaznici  Osnovne glazbene škole Slatina područnog odjela Orahovica, a za maštovite  igre zadužena je Udruga Reda vitezova Ružice grada.

Grad Orahovica i Turistička zajednica Grada, ovogodišnju manifestaciju  10.  Dani  kestena i vina,  organiziraju  uz suorganizatore HPD Orahovica, SŠ Stjepan Ivšić i Udrugu vitezova Ružice grada. Subotnje poslijepodne uz miris pečenog kestena u gradu, upotpunit će i  Tamburaški sastav „Čokanj“.

Radujemo se vašem dolasku!

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

Fišijada 2018.

VinskaKraljica2018

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2018.

Ne dvoji - odvoji

NeDvojiOdvoji

Proracun u malom 2017 kopija

Privatnost i zaštita osobnih podataka

zastita osobnih podataka GDPR

VideoGalerija

smjestaj

Fiber Optics02

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

GospodarenjeOtpadom

Strategija

 

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

kamere park

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 15 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 342

Jučer 691

Ovaj tjedan 2423

Ovaj mjesec 12196

Ukupno 1903637