2017 10 18 UHBDDRPPO001

Udruga hrvatskih branitelja dragovoljaca Domovinskog rata Policijske postaje Orahovica 1990-1991., upriličila je obilježavanje 27. godišnjice dragovoljnog uzimanja oružja prve skupine pripadnika pričuvnog sastava policije, a domaćin obilježavanju bila je općina Crnac.

Sve nazočne pozdravio je predsjednik Udruge, Robert Kuzmić, podsjećajući na povijesne značajke toga vremena i značaj obljetnice, budući su pričuvni i aktivni sastav policije, tada bili jedina snaga koja je mogla obraniti područje općine Orahovica kao i suverenitet Republike Hrvatske. Stjepan Dujmić čestitao je na obljetnici, u ime svih Udruga proisteklih iz Domovinskog rata, a dobrodošlicu je poželio načelnik općine Crnac Mato Damjan.

U ime Ministarstva branitelja, sve nazočne na svečanom skupu,  pozdravio je izaslanik ministra branitelja, pomoćnik ministra, Nenad Križić. Uz zahvalu na pozivu kao i svojoj obvezi da braniteljskoj populaciji bude na raspolaganju uvijek kada je potrebno, govorio je pomoćnik ministra branitelja Križić o prijedlogu zakona o hrvatskim braniteljima, naglasivši da se, sve što je temeljeno na zakonu, može i riješiti.

Svečanom obilježavanju značajnog datuma ne tako davne prošlosti Hrvatske, nazočio je i zamjenik gradonačelnice Orahovice, Dalibor Fofonjka. (G.J.V.)

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

Fišijada 2018.

VinskaKraljica2018

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2018.

Ne dvoji - odvoji

NeDvojiOdvoji

Proracun u malom 2017 kopija

Privatnost i zaštita osobnih podataka

zastita osobnih podataka GDPR

VideoGalerija

smjestaj

Fiber Optics02

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

GospodarenjeOtpadom

Strategija

 

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

kamere park

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 29 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 342

Jučer 691

Ovaj tjedan 2423

Ovaj mjesec 12196

Ukupno 1903637