2017 10 18 UHBDDRPPO001

Udruga hrvatskih branitelja dragovoljaca Domovinskog rata Policijske postaje Orahovica 1990-1991., upriličila je obilježavanje 27. godišnjice dragovoljnog uzimanja oružja prve skupine pripadnika pričuvnog sastava policije, a domaćin obilježavanju bila je općina Crnac.

Sve nazočne pozdravio je predsjednik Udruge, Robert Kuzmić, podsjećajući na povijesne značajke toga vremena i značaj obljetnice, budući su pričuvni i aktivni sastav policije, tada bili jedina snaga koja je mogla obraniti područje općine Orahovica kao i suverenitet Republike Hrvatske. Stjepan Dujmić čestitao je na obljetnici, u ime svih Udruga proisteklih iz Domovinskog rata, a dobrodošlicu je poželio načelnik općine Crnac Mato Damjan.

U ime Ministarstva branitelja, sve nazočne na svečanom skupu,  pozdravio je izaslanik ministra branitelja, pomoćnik ministra, Nenad Križić. Uz zahvalu na pozivu kao i svojoj obvezi da braniteljskoj populaciji bude na raspolaganju uvijek kada je potrebno, govorio je pomoćnik ministra branitelja Križić o prijedlogu zakona o hrvatskim braniteljima, naglasivši da se, sve što je temeljeno na zakonu, može i riješiti.

Svečanom obilježavanju značajnog datuma ne tako davne prošlosti Hrvatske, nazočio je i zamjenik gradonačelnice Orahovice, Dalibor Fofonjka. (G.J.V.)

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

Pretraživanje

smjestaj

Proracun u malom 2017 kopija

Fiber Optics02

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

GospodarenjeOtpadom

Strategija

 

Javni poziv za udruge 2017. - Rezultati

Javni poziv udrugama 2017

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

Virtualna šetnja Orahovicom

virtualnasetnja

kamere park

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 244 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 1001

Jučer 1056

Ovaj tjedan 5013

Ovaj mjesec 22083

Ukupno 1705520