2017 10 02 PrvoPredavanje007 2

Svjetski dan učitelja proglasio je UNESCO 1994.godine, u spomen na isti datum 1966.godine, kada je na Posebnoj međuvladinoj konferenciji u Parizu,  potpisana Preporuka o statusu učitelja.  Današnji dan  proslavljaju učitelji diljem Svijeta, a učiteljima je njihov dan čestitala orahovačka  gradonačelnica Ana-Marija Petin.

-„ Svim učiteljima upućujem srdačne čestitke povodom Svjetskog dana učitelja! Hvala vam na svom trudu i zalaganju koji ulažete u poučavanje i odgoj naše djece, te vam želim puno uspjeha u budućem radu “, navodi u čestitki  gradonačelnica Orahovice. 

Grad Orahovica je od početka  ove školske godine, uložio mnogo u obrazovanje, od kupovine kompleta udžbenika, sufinanciranja prijevoza srednjoškolaca, osiguranja higijenskih sredstava za osnovnu i srednju školu. Otvaranjem uređene zgrade Fakulteta, samo je potvrđena  odrednica rada  aktualne vlasti,  da ulaganjem u školstvo  ulaže u budućnost,  jer  mladi obrazovani  ljudi, mogu doprinijeti razvoju  grada.  Osiguranjem što kvalitetnijih uvjeta za obrazovanje naše djece, Grad  ostvaruje  kvalitetnije uvjete  i  za  rad učitelja. (G.J.)

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

Pretraživanje

smjestaj

Proracun u malom 2017 kopija

Fiber Optics02

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

GospodarenjeOtpadom

Strategija

 

Javni poziv za udruge 2017. - Rezultati

Javni poziv udrugama 2017

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

Virtualna šetnja Orahovicom

virtualnasetnja

kamere park

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 131 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 123

Jučer 945

Ovaj tjedan 2163

Ovaj mjesec 19233

Ukupno 1702670