MO Rajcula001

U subotu navečer održan je  Zbor građana Mjesnog odbora Rajčula, kojem se odazvalo pedesetak stanovnika  toga područja, a  na kojem je predsjednik Tomislav Petrušić,  izvijestio  o svim izvršenim radovima, od mjeseca studenog prošle godine, od kada vodi Mjesni odbor. Po obimu i vrijednosti radova, daje se zaključiti da  su građani koji žive u tom dijelu Orahovice, bili izuzetno vrijedni i aktivni.

Radili su na krčenju i uređivanju parka, popravili  klupe i obojili ih, te izvršili sanitarnu sječu stabala. Članovi MO Rajčula postavili su slavinu  s pitkom vodom, a u samom parku su nasipavali odbojkaško i boćarsko igralište. Prema izvješću predsjednika Petrušića, u proteklom vremenu radili su na obnovi mosta, čišćenju bankina u ulici Riječani, te pokosili dio dvorišta Pravoslavne crkve.

U planu za naredno razdoblje, predsjednik Tomislav Petrušić pobrojao je zadatke, među kojima, postavljanje sigurnosnih ograda na potrebitim mjestima, krčenje i uređenje drugog dijela dvorišta Pravoslavne crkve, nasipavanje poljskih putova i  uređenje oborinskih kanala.

Potpredsjednica MO Rajčula Ana Kukuruzović Boljkovac, upoznala je nazočne na Zboru građana s financijskim stanjem, a potom su građani iznosili prijedloge o potrebnim aktivnostima i govorili o problemima s kojima se susreću živeći na području MO Rajčula.  Nazočna Zboru građana, gradonačelnica Ana-Marija Petin, pomno je slušala probleme svojih sugrađana i ponudila konkretna rješenja, ističući, da će gradska vlast nastaviti ravnomjerno ulagati na područja svih Mjesnih odbora, kako je i obećala. (G.J.)

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

Pretraživanje

smjestaj

Proracun u malom 2017 kopija

Fiber Optics02

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

BanerZaLink

Strategija

 

Javni poziv za udruge 2017. - Rezultati

Javni poziv udrugama 2017

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

Lokalna akcijska grupa

lag papuk.fw

Virtualna šetnja Orahovicom

virtualnasetnja

kamere park

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 184 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 739

Jučer 562

Ovaj tjedan 739

Ovaj mjesec 14466

Ukupno 1601255