Kros

Sutra,  8. rujna  2017. U Orahovici se, u organizaciji Grada Orahovica održava  1. orahovački Olimpijski dan u sklopu kojeg će biti održan i Atletski kros na koji se već do sada prijavilo oko  1000 malih i mladih sportaša učenika Orahovačkih i susjednih  škola.

Suorganizatori su: Osnovna škola Ivane Brlić Mažuranić, Srednja Škola Stjepan Ivšić, Dječji vrtić Palčić Orahovica i Plivački klub Orahovica.

1.Olimpijski dan zamišljen je kao najmasovnija sportska priredba  u Gradu, koji bi u narednim godinama okupljao sve veći broj sudionika. Cilj nam je ostvariti broj od tisuću sudionika  i svake godine ga povećavati. Tada bi to bila jedna od tri najmasovnije atletske utrke u državi uz Zagrebački maraton i Kros Sportskih Novosti.

Usporedno s ovim događajem, bit će održan sastanak čelnika Hrvatskog atletskog saveza i Grada Orahovice, na temu izgradnje atletske staze u Orahovici.

Pozivu na sudjelovanje u Olimpijskom danu odazvalo se nekoliko istaknutih hrvatskih atletičara.

Cilj obilježavanja Olimpijskog dana je, uz promociju sporta i zdravog načina života, te animiranja djece za bavljenje atletikom, promocija škola i našega Grada.

Atletski kros za učenike, nastavnike, profesore i građane, počet će sutra u 10.00 sati a završetak svih utrka i proglašenja pobjednika planiran je u 19.00 sati.

Mjesto okupljanja svih sudionika i starta utrka je, središnji Trg u Orahovici, a medalje za troje prvoplasiranih u svakoj kategoriji, osigurao je organizator i brojne su i nagrade sponzora i donatora. Pedeset najboljih atletičara s ispunjenim normama sudjelovat će  na Prvenstvu Hrvatske 04.studenog 2017.  u Kutini.

Održavanje 1.orahovačkog Olimpijskog dana, uz Keramiku Modus, Giant i PP Orahovica, sponzorstvom su pomogli brojni poduzetnici.

Pozivamo građane  da podrže ovu manifestaciju i dođu pogledati mlade natjecatelje.

Kros će se trčati od Trga  do središnjeg parka i nazad, i ovom prigodom molimo građane da imaju u vidu  staze označene trakom. (G.J.)

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

Pretraživanje

smjestaj

Proracun u malom 2017 kopija

Fiber Optics02

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

BanerZaLink

Strategija

 

Javni poziv za udruge 2017. - Rezultati

Javni poziv udrugama 2017

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

Lokalna akcijska grupa

lag papuk.fw

Virtualna šetnja Orahovicom

virtualnasetnja

kamere park

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 169 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 739

Jučer 562

Ovaj tjedan 739

Ovaj mjesec 14466

Ukupno 1601255