2017 09 01 Vrtic013

U Dječjem vrtiću Palčić bilo je danas posebno svečano, i za odgajatelje ali i za 117 polaznika vrtića, među kojima i za 12-oro polaznika jasličke dobi. Danas je počela nova pedagoška godina, a puno sreće i strpljenja, tetama i malim sugrađanima, došli su danas poželjeti, čelni ljudi Grada, gradonačelnica Ana Marija Petin i njezin zamjenik Dalibor Fofonjka:

- „Došla sam sa svojim suradnicima zaželjeti sretan boravak u vrtiću i polaznicima ali i tetama. Znam da je pred vama velika odgovornost jer ne samo da čuvate nego i odgajate našu djecu. Ovi slatkiši mali su poklon najmlađima. Vjerujem kako će naša suradnja biti kvalitetna i dobra, a na dobrobit i roditelja ali i nas koji vodimo brigu o Gradu.“ - rekla je gradonačelnica.

Borislava Kordoš, ravnateljica Vrtića, zahvalila se gradonačelnici na posjeti, rekavši kako je broj djece nešto manji nego prošle godine, no tijekom jeseni očekuje se još nekoliko upisa:

- „Nisu sva djeca pristigla, većinu očekujemo u ponedjeljak. Djece je nešto manje nego lani, no tijekom godine djeca će doći I bit će nas. Zahvaljujem se na ovog događaju, na slatkišima. Vrlo lijepa gesta gradonačelnice i njezinih suradnika.“ - rekla je ravnateljica Kordoš.

Po prvi puta ove godine nema liste čekanja, pa su sva prijavljena djeca i upisana u Dječji vrtić Palčić Orahovica. (www.radioorahovica.hr)

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2018.

Pretraživanje

smjestaj

Proracun u malom 2017 kopija

VideoGalerija

Fiber Optics02

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

GospodarenjeOtpadom

Strategija

 

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

kamere park

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 68 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 37

Jučer 1275

Ovaj tjedan 7852

Ovaj mjesec 28041

Ukupno 1769572