2017 08 30 CMP004

Gradonačelnica Orahovice Ana Marija Petin i njezin zamjenik Dalibor Fofonjka, jučer su posjetili tvrtku CMP d.o.o., bivši Čelik remont. U razgovoru s jednim od vlasnika poduzeća Milanom Zubovićem, gradonačelnica je doznala kako CMP posluje pozitivno, radeći i izrađujući metalnu galanteriju i van granica naše države.

Milan Zubović jedan od suvlasnika poduzeća, izrazio je zadovoljstvo posjetom:

- “Zadovoljni što smo danas uvidjeli da imamo potporu lokalne samouprave, nadam se da će projekti o kojima smo razgovarali, biti realizirani” - rekao je Zubović.

Metalna industrija je u usponu, dodao je Zubović:

- “Posla imamo sve više i više, metalna industrija je u velikom usponu. Ne tužimo se jer ne stignemo sve niti odraditi. Mi se trudimo da naše djelatnike dodatno stimuliramo kako ih ne bi opterećivali s velikim obimom poslova. Danas naša tvrtka zapošljava dvadesetak radnika. U bliskoj budućnosti nadam se proširenju i dodatnom zapošljavanju, prvenstveno bravara, strojobravara, zavarivača i tokara” - kazao je Zubović.

Gradonačelnica je izrazila zadovoljstvo viđenim:

- “Drago mije da sam obišla jednu ovakvu uspješnu malu firmu. Iznenadilo me što im nedostaje kvalitetne radne snage. Mi odmah moramo početi razgovore sa osnovnom i srednjom školom, jer moramo početi školovati ljude koji će nakon završetka škole moći odmah početi raditi. Razgovarala sam s radnicima, oni su prezadovoljni, plaće su redovne i dobre, a posla ima. Ponudila sam im ruku suradnje, jer uskoro ćemo u Gradu ustrojiti Gradsku razvojnu agenciju. Ona postaje nužna jer poslodavci uvijek trebaju imati pravu informaciju i informaciju na vrijeme” – rekla je gradonačelnica Ana Marija Petin. 

Nakon obilaska pogona i razgovora s radnicima, Ana Marija Petin, kazala je kako se raduje da mala i srednja poduzeća u Orahovici izlaze iz krize, šireći svoju proizvodnju, upošljavajući nove radnike. (www.radioorahovica.hr)

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

Pretraživanje

smjestaj

Proracun u malom 2017 kopija

Fiber Optics02

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

BanerZaLink

Strategija

 

Javni poziv za udruge 2017. - Rezultati

Javni poziv udrugama 2017

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

Lokalna akcijska grupa

lag papuk.fw

Virtualna šetnja Orahovicom

virtualnasetnja

kamere park

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 179 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 739

Jučer 562

Ovaj tjedan 739

Ovaj mjesec 14466

Ukupno 1601255