2017 08 30 CMP004

Gradonačelnica Orahovice Ana Marija Petin i njezin zamjenik Dalibor Fofonjka, jučer su posjetili tvrtku CMP d.o.o., bivši Čelik remont. U razgovoru s jednim od vlasnika poduzeća Milanom Zubovićem, gradonačelnica je doznala kako CMP posluje pozitivno, radeći i izrađujući metalnu galanteriju i van granica naše države.

Milan Zubović jedan od suvlasnika poduzeća, izrazio je zadovoljstvo posjetom:

- “Zadovoljni što smo danas uvidjeli da imamo potporu lokalne samouprave, nadam se da će projekti o kojima smo razgovarali, biti realizirani” - rekao je Zubović.

Metalna industrija je u usponu, dodao je Zubović:

- “Posla imamo sve više i više, metalna industrija je u velikom usponu. Ne tužimo se jer ne stignemo sve niti odraditi. Mi se trudimo da naše djelatnike dodatno stimuliramo kako ih ne bi opterećivali s velikim obimom poslova. Danas naša tvrtka zapošljava dvadesetak radnika. U bliskoj budućnosti nadam se proširenju i dodatnom zapošljavanju, prvenstveno bravara, strojobravara, zavarivača i tokara” - kazao je Zubović.

Gradonačelnica je izrazila zadovoljstvo viđenim:

- “Drago mije da sam obišla jednu ovakvu uspješnu malu firmu. Iznenadilo me što im nedostaje kvalitetne radne snage. Mi odmah moramo početi razgovore sa osnovnom i srednjom školom, jer moramo početi školovati ljude koji će nakon završetka škole moći odmah početi raditi. Razgovarala sam s radnicima, oni su prezadovoljni, plaće su redovne i dobre, a posla ima. Ponudila sam im ruku suradnje, jer uskoro ćemo u Gradu ustrojiti Gradsku razvojnu agenciju. Ona postaje nužna jer poslodavci uvijek trebaju imati pravu informaciju i informaciju na vrijeme” – rekla je gradonačelnica Ana Marija Petin. 

Nakon obilaska pogona i razgovora s radnicima, Ana Marija Petin, kazala je kako se raduje da mala i srednja poduzeća u Orahovici izlaze iz krize, šireći svoju proizvodnju, upošljavajući nove radnike. (www.radioorahovica.hr)

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2018.

Pretraživanje

smjestaj

Proracun u malom 2017 kopija

VideoGalerija

Fiber Optics02

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

GospodarenjeOtpadom

Strategija

 

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

kamere park

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 135 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 654

Jučer 640

Ovaj tjedan 6694

Ovaj mjesec 19964

Ukupno 1761495