Rijecani Bankine2017 08 28 018

Kako je i dogovoreno na sastanku gradonačelnice Ane Marije Petin i predsjednika Mjesnih odbora 16. kolovoza 2017. godine, gdje su iznijeli svoje probleme i  planove te su dogovoreni prioriteti, predsjednik MO Rajčula objasnio kako u ulici Riječani postoji veliki problem s oborinskim vodama koje se slijevaju građanima u dvorišta te im prave poplave.

Naime višegodišnjim prolaskom automobila, kamiona te ralica koje čiste cestu tijekom zimske sezone izdigle su se bankine između kolnika i oborinskih kanala, tj. nakupilo se zemljanog i pješčanog materijala kroz koji je kasnije probila trava čak negdje do visine 20-ak cm te tako voda koja je uslijed oborina tekla po cesti nije mogla odlaziti u kanale već se slijevala prilazima u dvorišta građana.

Pregledom stanja u ulici Riječani vidjelo se da je potrebno strojno skidanje materijala do razine potrebne kako bi se voda slijevala u kanale i to skoro cijelom duljinom ulice te su 28. kolovoza 2017. radnici tvrtke Ružica grad d.o.o. započeli radove na uređenju bankina. (T.P.)

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

Pretraživanje

smjestaj

Proracun u malom 2017 kopija

Fiber Optics02

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

BanerZaLink

Strategija

 

Javni poziv za udruge 2017. - Rezultati

Javni poziv udrugama 2017

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

Lokalna akcijska grupa

lag papuk.fw

Virtualna šetnja Orahovicom

virtualnasetnja

kamere park

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 166 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 739

Jučer 562

Ovaj tjedan 739

Ovaj mjesec 14466

Ukupno 1601255