Ferragosto JAM 10Uoči održavanja jedinstvenog glazbenog festivala na „Jezeru“ – Ferragosto JAM 10, Grad Orahovica zaprimio je od HTZ-a Odluku o sufinanciranju istoimenog projekta, prijavljenog na Javni poziv za potpore događanjima u 2017. godini iz travnja ove godine.

Odobrena bespovratna sredstva u iznosu od 50.000,00 HRK namijenjena su Gradu Orahovici kao korisniku projekta, i to isključivo za troškove višednevne manifestacije u organizaciji UDRUGE KLUB DOSTAVA ZVUKA iz Orahovice. Kao i prošle godine, minimalno 50% odobrenih sredstva, Grad Orahovica ugovorio je za promotivne aktivnost i oglašavanje prema Medija planu iz projektne prijave (oglašavanje na „Radio 101“, promotivni leci i flayeri, plakati, baneri, i sl.), dok će se preostalim sredstvima platiti usluga tonske produkcije i dio najma pozornice i opreme.

Organizacija ovogodišnjeg festivala urbane glazbe bila je odlična, za što su zaslužni kao i uvijek dečki iz Kluba, ali i Grad Orahovica koji je osim angažmana na projektu i pribavljanju bespovratnih sredstava, ponovno bio logistička potpora predvođena gradonačelnicom Anom-Marijom Petin i gradskim tvrtkama koje se brinu o održavanju turističkog kompleksa. Nastupi renomiranih domaćih i stranih bendova, ali i nezaboravan lokalitet festivala u Parku prirode PAPUK uz poznato kupalište „Jezero“, oduševili su posjetitelje iz Hrvatske i inozemstva, što će pridonijeti pozitivnim turističkim pokazateljima Orahovice kao vodećeg turističkog odredišta u Virovitičko-podravskoj županiji. Od 03. do 06. kolovoza na glavnom – Piknik stageu, izmjenjivali su se izvođači od legendarnih osječkih Koca i Debeli precjednik, grupe Lika Kolorado, Pridjevi, Antenat, a večer 03.08. dosegla je kulminaciju uz Elemantal i Momčila Bajagića Bajagu i Instruktore. Drugog dana festivala, iako uz manje poteškoće s napajanjem električne energije, nastupe su odradili Judette, grupe NLV, Laka, beogradski bend Repetitor, te kultni Ripper i njegov Pipschips and video clips. U subotu, 05.08. koncert je prošao uz nezapamćene ovacije publike tijekom nastupa redom: Fajrunt, The Yellow Buzz, Miki Solus, Jonathan, Six Pack, Neno Belan i na kraju Krankenšvestera&Sajsi MC-a. Uz Piknik stage, i Dobro Jutro stage smješten u neposrednoj blizini ulaza na turistički kompleks, svakoga dana program se održavao i na nekoliko manjih lokacija na plaži kupališta (Izštekani stage, Silent "Pssst party" stage, Dance Hard stage). Nema sumnje da je i ovogodišnji Ferragosto odradio vrhunsku promidžbu za Orahovicu, a sufinanciranje od strane Hrvatske turističke zajednice u kategoriji regionalni događaj, potvrđuje važnost ove manifestacije i dobru suradnju Grada s udrugama mladih Orahovčana.

Irela Strabić

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

Pretraživanje

smjestaj

Proracun u malom 2017 kopija

Fiber Optics02

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

GospodarenjeOtpadom

Strategija

 

Javni poziv za udruge 2017. - Rezultati

Javni poziv udrugama 2017

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

Virtualna šetnja Orahovicom

virtualnasetnja

kamere park

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 105 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 123

Jučer 945

Ovaj tjedan 2163

Ovaj mjesec 19233

Ukupno 1702670