JavniRadovi2017 07 24 005Hrvatski zavod za zapošljavanje proveo je natječaj za zapošljavanje u javnim radovima te je 14. lipnja 2017. godine Grad Orahovica je uputio zahtjev za sklapanje ugovora o financiranju javnog rada.

Program javnih radova je mjera zapošljavanja koje su inicijatori i izvršitelji jedinice lokalne samouprave i uprave te neprofitne organizacije. Temelji se na društveno korisnom radu i mora biti neprofitan i nekonkurentan postojećem gospodarstvu u tom području.

Radovi koje će obavljati zaposlene osobe u javnim radovima biti će čišćenje i održavanje javnih gradskih površina, uređenje oborinske odvodnje otvorenih kanala, čišćenje i održavanje groblja itd.

Osobe primljene na rad u javnim radovima primio je u velikoj Gradskoj vijećnici zamjenik gradonačelnice Dalibor Fofonjka koji je radnike pozdravio i ukratko im objasnio što i kako će raditi i gdje biti raspoređeni te već od početka ovog tjedna možete vidjeti 14 radnika javnih radova koji se trude kako bi naša Orahovica ostala čista i uređena. (T.P.)

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2018.

Proracun u malom 2017 kopija

Privatnost i zaštita osobnih podataka

zastita osobnih podataka GDPR

VideoGalerija

smjestaj

Fiber Optics02

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

GospodarenjeOtpadom

Strategija

 

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

kamere park

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 76 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 72

Jučer 516

Ovaj tjedan 3882

Ovaj mjesec 14350

Ukupno 1850995