AIESEC2017 07 20 001U četvrtak 20. srpnja 2017. u Orahovicu je došlo 7 praktikanata (stranih studenata) iz Češke, Filipina, Francuske, Hong Konga, Slovačke i Vijetnama koji će obilaziti, fotografirati, snimati i pisati članke o mjestima u Slavoniji u sklopu projekta studentske udruge AIESEC Osijek, „Discover Slavonija and Baranja“ koji traje od 3.7.2017. do 6.8.2017.

 

Naime, AIESEC je najveća međunarodna organizacija mladih prisutna u 127 zemalja svijeta koja osmišljava i provodi međunarodne volonterske i stručne projekte s ciljem stvaranja pozitivnog utjecaja na društvo. Osim toga, AIESEC pruža priliku ambicioznim mladim ljudima da otkriju i razviju svoje potencijale, kako na osobnoj, tako i na profesionalnoj razini.

Cilj projekta je online promocija Slavonije i Baranje među strancima i potencijalnim turistima kao područja bogate kulture i povijesti, predivne prirode te raznih sadržaja i manifestacija.
Praktikanti su došli autobusom u poslijepodnevnim satima te su u društvu turističkog vodiča i povjesničara amatera i Duška Rađenovića prošli najznačajnije Orahovačke prirodne i kulturne znamenitosti kao što su vodenica, lokomotiva, muzej , Ružicu grad i jezero.

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2018.

Proracun u malom 2017 kopija

Privatnost i zaštita osobnih podataka

zastita osobnih podataka GDPR

VideoGalerija

smjestaj

Fiber Optics02

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

GospodarenjeOtpadom

Strategija

 

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

kamere park

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 81 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 73

Jučer 516

Ovaj tjedan 3883

Ovaj mjesec 14351

Ukupno 1850996