Triatlon001Od 26. do 30. srpnja u Rumunjskom gradu Targo Mureš održati će se Europsko prvenstvo u kros triatlonu na kojem će sudjelovati i dva Orahovčana, Borna Katić i Marko Švarc, članovi Plivačkog kluba Orahovica.

 

Borna i Marko će nastupiti i u duatlonu 27. srpnja i triatlonu 29. srpnja u konkurenciji 350 natjecatelja iz 28 zemalja.

Ekipa iz Orahovice će krenuti na put malo ranije jer će kao pripremu za prvenstvo odraditi Kup Rumunjske. Moramo spomenuti da su Nives Smolčić, Borna Katić i Marko Švarc bili i u Kamniku u Sloveniji 8. srpnja 2017. gdje su se natjecali na Europskom prvenstvu u planinskom trčanju.

Grad Orahovica je na inicijativu gradonačelnice Ana - Marije Petin pomogao roditeljima Orahovačkih sportaša koji odlaze u Rumunjsku novčanim iznosima te se time ostvaruju obećanja kako će se u budućnosti sve više ulagati u mlade i sport.

Gradonačelnica je najavila kako će slijedeći tjedan u svom uredu primiti najbolje sportaše, a tako i najbolje učenike Grada Orahovice kako bi im se zahvalila na trudu i upornosti u postizanju ovako značajnih rezultata.

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2018.

Proracun u malom 2017 kopija

Privatnost i zaštita osobnih podataka

zastita osobnih podataka GDPR

VideoGalerija

smjestaj

Fiber Optics02

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

GospodarenjeOtpadom

Strategija

 

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

kamere park

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 61 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 72

Jučer 516

Ovaj tjedan 3882

Ovaj mjesec 14350

Ukupno 1850995