TK2017 07 15 128U subotu 15. srpnja 2017. na  igralištu s umjetnom travom Ortran - Pranjić, odigran je prvi turnir u malom nogometu, na kojem su nastupile ekipe orahovačkih Caffe barova i restorana. Turnir je zamišljen kao spoj zabave i sporta.

Natjecanje je počelo u 18 sati, igralo se po grupama, svatko sa svakim, 12 minuta (bez poluvremena) , pet igrača u polju i vratar.  Na turniru je nastupilo 14 ekipa, Caffe barovi, Bad Company Orahovica, Blues Orahovica, Calimero Donja Pištana, Cube Orahovica, Enigma Orahovica, Matko Orahovica, Mustang Orahovica, Plavac Orahovica, Quatrro Orahovica, Royal Orahovica i Sokol Orahovica, te gostionica Sport iz Stare Jošave, hotel Dukat Orahovica i pečenjarnica Mimoza Orahovica. Za pojedinu momčad mogli su nastupiti samo igrači s područja grada, zaposlenici te samo jedan igrač koji nije stanovnik Orahovice.

Turnir je otvorila gradonačelnica grada Orahovice Ana – Marija Petin koja se zahvalila ugostiteljima na podršci i sudjelovanju na turniru:

- „Hvala što pomažete da vratimo Orahovicu građanima što pokazuje i posjećenost ovog turnira, ana isti način ste podržali i manifestaciju Otvorenje turističke sezone gdje se jednim zajedništvom orahovačkih Udruga pokazalo koliko se može postići takvim radom i zajedništvom.

Tijekom turnira posjetitelji su se mogli osvježiti hladnim napicima, a između utakmica za gledatelje je bila organizirana tombola s nagradama koje su mogli konzumirati u kafićima i restoranima koji sudjeluju na turniru.

Treće mjesto na turniru osvojila je ekipa Cafe bara Royal, drugo mjesto ekipa Cafe bara Plavac i prvo mjesto ekipa Cafe bara Matko.

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

Pretraživanje

smjestaj

Proracun u malom 2017 kopija

Fiber Optics02

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

GospodarenjeOtpadom

Strategija

 

Javni poziv za udruge 2017. - Rezultati

Javni poziv udrugama 2017

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

Virtualna šetnja Orahovicom

virtualnasetnja

kamere park

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 124 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 123

Jučer 945

Ovaj tjedan 2163

Ovaj mjesec 19233

Ukupno 1702670