OP2017 OrahovicaPrica007U četvrtak 1. lipnja 2017. godine u sklopu 49. Orahovačkog proljeća otvorena je izložba fotografija „Orahovica priča“ u organizaciji Reda vitezova Ružice grada.

Okupljene je pozdravio i poželio im dobrodošlicu predsjednik udruge reda vitezova Vlado Grgić - Crni te rekao kako je cilj ove izložbe da se pokaže nekoliko scena iz života ne samo jako dobro poznatih Orahovčana, poduzetnika i obrtnika iz bliže i dalje prošlosti nego da se vidi kako je živio i onaj obični čovjek koga se možda moglo vidjeti u obavljanju svojih svakodnevnih rutina živeći u našem mjestu.

Izložbu je otvorio Miroslav Milovuković - Minkila iz čije je zbirke stigla većina ovih fotografija:

- „Ovo je izložba o malim ljudima s kojima ste možda bili ili jeste svaki dan te im se ovim putem odaje neko malo poštovanje.“ - rekao je Milovuković nakon čega su on i Grgić opisali svaku fotografiju i ispričali kratku priču o njoj.

Našlo se tu i fotografija iz prošlosti Orahovice gdje se moglo vidjeti izgradnja zgrade „Minimarketa“, fotografija starog mostan a rijeci Vučici i „Depadanse“ u pozadini, nekoliko zajedničkih fotografija iz povijesti Orahovačke srednje škole itd. (T.P.)

Uredovni dan gradonačelnice

Pretraživanje

smjestaj

Proracun u malom 2017 kopija

Fiber Optics02

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

BanerZaLink

Strategija

 

Javni poziv za udruge 2017. - Rezultati

Javni poziv udrugama 2017

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

Lokalna akcijska grupa

lag papuk.fw

Virtualna šetnja Orahovicom

virtualnasetnja

kamere park

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 62 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 4

Jučer 1031

Ovaj tjedan 3467

Ovaj mjesec 17598

Ukupno 1578493