OP2017 OrahovicaPrica007U četvrtak 1. lipnja 2017. godine u sklopu 49. Orahovačkog proljeća otvorena je izložba fotografija „Orahovica priča“ u organizaciji Reda vitezova Ružice grada.

Okupljene je pozdravio i poželio im dobrodošlicu predsjednik udruge reda vitezova Vlado Grgić - Crni te rekao kako je cilj ove izložbe da se pokaže nekoliko scena iz života ne samo jako dobro poznatih Orahovčana, poduzetnika i obrtnika iz bliže i dalje prošlosti nego da se vidi kako je živio i onaj obični čovjek koga se možda moglo vidjeti u obavljanju svojih svakodnevnih rutina živeći u našem mjestu.

Izložbu je otvorio Miroslav Milovuković - Minkila iz čije je zbirke stigla većina ovih fotografija:

- „Ovo je izložba o malim ljudima s kojima ste možda bili ili jeste svaki dan te im se ovim putem odaje neko malo poštovanje.“ - rekao je Milovuković nakon čega su on i Grgić opisali svaku fotografiju i ispričali kratku priču o njoj.

Našlo se tu i fotografija iz prošlosti Orahovice gdje se moglo vidjeti izgradnja zgrade „Minimarketa“, fotografija starog mostan a rijeci Vučici i „Depadanse“ u pozadini, nekoliko zajedničkih fotografija iz povijesti Orahovačke srednje škole itd. (T.P.)

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

Pretraživanje

smjestaj

Proracun u malom 2017 kopija

VideoGalerija

Fiber Optics02

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

GospodarenjeOtpadom

Strategija

 

Javni poziv za udruge 2017. - Rezultati

Javni poziv udrugama 2017

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

Virtualna šetnja Orahovicom

virtualnasetnja

kamere park

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 61 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 18

Jučer 737

Ovaj tjedan 4543

Ovaj mjesec 17843

Ukupno 1730809