OP2017 Rukomet001Rukometni klub ''Orahovica'' nastavila je obilježavanje svog velikog jubileja, 45 godina postojanja i rada te u sklopu 49. manifestacije Orahovačko proljeće, organizirala je veteransku utakmicu RK Orahovica-RK NEXE Našice. Orahovicu su predvodili stariji veterani Kašić, dva Tomislava Perkovića, Tomislav Matek te oni nešto mlađi Kršija, Maričić, Šramek, Tosino i drugi, dok su za NEXE ponovno zaigrali Nekić, Vulić, Denisov, Kruljac i drugi. Na početku susreta aktere je pozdravio orahovački gradonačelnik Josip Nemec:

-Prelijepo je vidjeti ove nekadašnje igrače ponovno na okupu i to na njihovom najdražem mjestu, rukometnom terenu. Zahvaljujem se Rukometnom klubu Orahovica na ovoj inicijativi i što su ovaj sjajan ogled organizirali u sklopu našeg Orahovačkog proljeća. Hvala prijateljima i susjedima iz NEXE-a koji su uveličali i našu manifestaciju, ali i veliki jubilej orahovačkog rukometa. – rekao je Nemec. U ime RK Orahovica obratio se dopredsjednik Ivica Matek:

-Što reći, nama rukometašima i bivšim igračima i sadašnjim rukometnim djelatnicima je srce danas puno.  Ovi dečki su nekada žarili i palili rukometnim terenima Slavonije i Baranje i uistinu je lijepo vidjeti ih sve danas. Ovo je drugi događaja u sklopu naše obljetnice, a mogu već sada reći da će ih do kraja godine biti još dosta kako bi dostojno proslavili velikih 45 godina rukometa u našem gradu. – rekao je Matek. Utakmica je bila istinski prijateljska uz mnogo zagrljaja, smijeha, ali i sjajnih poteza jer ''stare'' su ruke pokazale da u njima još uvijek ima dinamita. (V.G.)

VETERANI

RK ORAHOVICA – RK NEXE 14:28 (8:16)

Orahovica, športska dvorana

Gledatelja: 50

Sudac: Radmanović (Našice)

RK ORAHOVICA – Kašić, Matek 2, Kršija 1, Kufner 2, Maričić 2, Šramek 1, Perković Tomislav, Perković Tomislav, Matek 3, Tosino 3. Trener: Goran Andelfinger

RK NEXE – Kruljac 6, Ladnjak 3, nekić 4, Pul, Njegovan, Vulić 7, Dasović, Pavičić 1, Miletić 3, Dukarić 1, Denisov 3.

Pretraživanje

smjestaj

Uredovni dan gradonačelnice

Proracun u malom 2017 kopija

Fiber Optics02

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

BanerZaLink

IZBORI 2017.

Izbori2017

Strategija

 

Javni poziv za udruge 2017. - Rezultati

Javni poziv udrugama 2017

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

Lokalna akcijska grupa

lag papuk.fw

Brošure

BrochureModul

Virtualna šetnja Orahovicom

virtualnasetnja

kamere park

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 248 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 118

Jučer 1164

Ovaj tjedan 1981

Ovaj mjesec 13193

Ukupno 1515791